Reklam

Son Dakika

Resident Evil 2 Remake İndir - Full


Resident Evil 2 Remake ile bir başyapıtı 2020 yılına kadar taşımaya yeni nesillere de oyunu öğretmeye çalışılmıştır ve başarılı olunmuştur.Capcom'un tescilli RE Motorunu kullanan Resident Evil 2, nefes kesici gerçeklikteki görsellerle, kalp çarpıntısı yaratan, insanı çepeçevre saran seslerle, yeni bir omuz üstü kamerasıyla ve orijinal oyundan alınmış oyun modlarının üzerinde modernize edilmiş kontrollerle, klasik hayatta kalma ve korku efsanesinin yepyeni bir sürümünü sunuyor.


Resident Evil 2'de, Resident Evil serisini tanımlayan klasik aksiyon, yoğun keşif ve bulmaca çözmeye dayalı oynanış geri dönüyor. Oyuncular, Raccoon City'yi vurarak tüm nüfusunu ölümcül zombilere dönüştüren felaket bir salgının bir araya getirdiği çaylak polis memuru Leon S. Kennedy'ye ve üniversite öğrencisi Claire Redfield'a katılıyor. Hem Leon hem de Claire için mevcut olan ayrı oynanabilir maceralar, oyuncuların hikayeyi her iki karakterin bakış açısından görebilmesine imkan sağlıyor. Karakterlerimiz hayatta kalmak ve şehre yapılan bu ürkütücü saldırının arkasında neyin olduğunu bulmak için birlikte mücadele verirken hayranların favorisi olan bu iki karakterin kaderi, oyuncuların ellerinde olacak. Hayatta kalmaya başarabilecekler mi?


Oyunu FULL bir şekilde oynamak için aşağıdaki indirme butonlarını kullanaın ve karşınıza çıkan reklamı geçin. İyi Oyunlar :)



SİSTEM GEREKSİNİMLERİ

İşletim Sistemi: Windows 7+ (x64)
İşlemci: Intel Core i5 4460 veya Amd eşdeğeri
Ram: 8GB
Ekran Kartı: Nvidia Geforce GTX 760

Dosya Boyutu: 15,46 GB






İNDİR [Torrent]

TR YAMA İNDİR

Hiç yorum yok