Reklam

Son Dakika

GTA 5 Türkçe Yama İndir


Gta 5'in %100 Türkçe yaması yayınlandı. Bu Türkçe yama ile hikayeyi ve olayları daha iyi anlayacaksınız. Gta TR tarafından hazırlanan bu yama, ana görevler dahil menü, ara sahneler ve telefon görüşmeleri içermektedir.

Bu Yama ayrıca Rockstar Games Launcher ve Steam'de desteklemektedir. Eğer Türkçe yamanın kurulumunu nasıl yapacağız diye düşünüyorsanız aşağıdaki kurulum kısmının okuyabilirsiniz.


Kurulum

OpenIV programını indirin, bilgisayarınıza kurun ve açın. GTA V'in Windows platformunu seçin. GTA V dizinini sorduğunda GTA V'in bilgisayarda kurulu olduğu dizini seçin. Program açıldığında, yukarıdaki menüden Tools sekmesine gelip ASI Manager'a tıklayın. Açılan pencerede ASI Loader ve OpenIV.ASI için Install tuşuna tıklayarak ikisini de kurun, onay penceresi çıkarsa onaylayın. Tekrar Tools'a gelip Package Installer'a tıklayın. İndirmiş olduğunuz .oiv uzantılı yama dosyasını seçin, Install'a tıklayın. Ekrana klasör seçenekleri geldiğinde mods folder seçeneğini seçin ve kurulumu başlatın. Ve Kurulum Bitti.
GTA 5 İNDİR

OPEN IV İNDİR

TR YAMA İNDİR

Hiç yorum yok